Vad är aminosyror?
Aminosyror är biologiskt viktiga organiska föreningar som innehåller amin (-NH2) och karboxylsyra (-COOH) funktionella grupper. Aminosyror utgör den näst största komponenten (vatten är den största) av mänskliga muskler, celler och andra vävnader. [5] Utanför proteiner utför aminosyror kritiska roller i processer som neurotransmittortransport och biosyntes.
Vad är bioregulatorer?
Det är viktigt att inte bara leva länge utan att leva ett kvalitets-, intressant och produktivt liv, hålla sig uppe i djupåldern fysisk och intellektuellt aktiv, inte vara en börda för andra. Du måste balansera din diet av kropp och själ och resten hjälper dig att göra komplexen Bioregulatorer. Den högsta effektiviteten observeras vid deras komplexa användning. Det tillhör en klass Para-farmaceutik – livsmedel som har helande egenskaper. Bioregulatorer bidrar inte till att optimera funktionerna hos cellpopulationer som de har en relation till och därmed normalisera deras funktion.

Dess sammansättning Bioregulatorer av naturligt ursprung är komplex som innehåller proteiner, nukleinsyror, spårämnen, mineraler (koppar, zink, magnesium, mangan, järn, fosfor, kalium, kalcium, natrium och andra.) Och vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, retinol, a-tokoferol och andra.) visas i assimilerbar form vilket leder till deras höga närings- och fysiologiska värde.
Vad är kosttillskott?
Syftet med dessa produkter är att komplettera en normal diet med näringsämnen eller andra ämnen med näringsmässig eller fysiologisk funktion. Kosttillskott kan till exempel bestå av vitaminer eller mineraler, olika typer av örter eller vegetabiliska extrakt, aminosyror, fettsyror eller fibrer i form av tabletter, piller, kapslar eller vätskor i uppmätta doser.
Kosttillskott följer samma regler som livsmedel. Det är alltid producentens, importörens och säljarens ansvar att produkterna är säkra för konsumenten. Se artiklarna 14 och 17 i förordning (EG) nr 178/2002 om allmänna principer och krav i livsmedelslagstiftningen. Förutom den allmänna livsmedelslagstiftningen måste kosttillskott uppfylla reglerna i direktiv 2002/46 / EG. Direktivet implementeras i svensk lagstiftning utan nationella ändringar.
Det finns inget registrerings- eller anmälningsförfarande för kosttillskott hos Livsmedelsverket. Alla producenter eller importörer och säljare av livsmedelsprodukter, inklusive kosttillskott, måste dock registreras hos eller godkännas av den kommun där företaget är beläget.
Kosttillskott som allmänt förstås inkluderar vitaminer, mineraler, fibrer, fettsyror eller aminosyror, bland andra substanser.
Varför ska jag använda bioregulatorer?
STARK IMMUNITET – PÅLITLIGT SKYDD AV DIN HÄLSA!
– Får du ofta förkylning?
– Are you constantly under a stress ?
– Är du ständigt stressad?
– Röker du ?
Om du svarade ”ja” på minst två av frågorna – är din immunitet i fara!
Disimmunitet minskar organismens tolerans mot skadliga faktorer i den yttre och inre miljön, vilket är en av anledningarna till utvecklingen av sjukdomar och påskyndat åldrande.
Användningen av bioregulatorer förbättrar immunsystemets arbete och främjar återställandet av organismens reservkapacitet på grund av deras höga immunmodulatoraktivitet.
Väl balanserad metabolism – BÄSTA GARANTI FÖR DIN HÄLSA!
Varje gång vi kommer att prata om hälsa, talar vi om ämnesomsättning – en faktor som är avgörande för vår kropp.
Men inte alla vet vad det är och viktigast av allt – vad det gör för oss.
Metabolism är den process genom vilken vår organism omvandlar ämnen som finns i mat till energi eller byggmaterial för våra organ.
Proteiner spelar en av de viktigaste rollerna för att upprätthålla ämnesomsättningen i våra kroppar. Minskning av proteinsyntes med ålder leder till funktionsfel i utbytesprocesserna.
Förekomst av sjukdomar beror på vilket organ som visar tecken på störda metaboliska funktioner. Så, om det förekommer i benvävnaden – osteoporos kan ske, om i bukspottkörteln – diabetes, i levern – pankreatit, etc.
Användning av bioregulatorerna stimulerar återställandet av obalansen i organ och vävnader.
Hur länge ska ett behandlingsförlopp vara?
Längden på en kurs beror på dina behov.
Om du är ung och inte har några hälsoproblem kan du ta 2 kapslar dagligen i 10 dagar för att förebygga sjukdomar.
För att förhindra för tidigt åldrande av ett organ efter 35 år bör du göra en månadskurs (60 kapslar) två gånger om året.
Vid någon sjukdom eller patologi oavsett ålder måste varaktigheten vara mer än en månad. Det kan kräva att en kurs förlängs i tre månader.
Det rekommenderas att upprepa dessa kurser 2-3 gånger om året.
Vid en allvarlig och långvarig sjukdom är det lämpligt att öka dosen 2-5 gånger.
Vad är det bästa sättet att administrera bioregulatorer?
Det bästa sättet är att ta dem två gånger om dagen på fastande mage cirka 30 minuter före måltiderna.
Vilka bioregulatorer ska jag ta?
Vid någon speciell sjukdom bör du ta Bioregulatorer extraherade från de organ / körtlar som har brist på kroppen. Det är alltid bra att kombinera behandlingen med Bioregulators-komplexet från blodkärlen som förbättrar din ömma blodcirkulation.
Matsmältningssystemet: Svetinorm, Suprefort, Stamakort or Ovagen, Vesugen, Crystagen
Vaskulära systemet: Ventfort, Svetinorm, Vladonix or Vesugen, Crystagen
Kardiovaskulära systemet: Chelokhart, Ventfort, Svetinorm
Centrala nervsystemet: Cerluten, Ventfort, Svetinorm or Pinealon, Vesugen, Ovagen
Immunförsvar: Vladonix, Endoluten, Ventfort or Crystagen, Vesugen, Ovagen
Rörelseutrustning: Sigumir, Ventfort, Vladonix or Cartalax, Vesugen, Crystagen
Kolhydratmetabolism: Suprefort, Endoluten, Ventfort
Andningssystem: Honluten, Crystagen, Vesugen
Lipoproteinmetabolism: Svetinorm, Suprefort, Ventfort
Sköldkörtel: Thyreogen, Ventfort
Syn: Visoluten, Cerluten, Ventfort
Njurar: Pielotax, Ventfort
Efter radio- och kemoterapi, psyko-emotionell stress och liknande negativa faktorer: Vladonix, Svetinorm, Endoluten eller Vesugen, Ovagen, Honluten
Varför ska jag göra ett DNA-test?
För att känna till din benägenhet kan du göra ett DNA-test och analysera din familjs hälsohistoria. Om du vet att du har en benägenhet för någon sjukdom, bör du bättre ta Bioregulatorer.
Hur många bioregulatorkomplex kan jag ta samtidigt?
Du kan kombinera upp till 5 Bioregulator-komplex samtidigt.
Vilka är biverkningarna?
Mer än 15 miljoner människor har genomgått Bioregulator-behandlingen i över 30 år och inga biverkningar har hittats. Faktum är att bioregulatorer hos djur och människor är identiska och vår kropp ser dem som sina egna. Bioregulatorer normaliserar bara proteinsyntesen och de kan inte överstimulera den.
Finns det några kontraindikationer?
Individuell intolerans mot komponenterna, graviditet och amning.
Kan jag ta bioregulatorer med andra läkemedel också?
Jo det kan du.
Hur kan jag vara säker på att bioregulatorer har en verklig effekt på mig?
Ibland kan det vara svårt att märka ändringar subjektivt. Fråga din läkare vilka tester som kan göras för att bedöma ditt nuvarande hälsotillstånd. Gör dem före och efter att du tagit Bioregulatorer.
Hur länge ska ett behandlingsförlopp vara?
Längden på en kurs beror på dina behov.
Om du är ung och inte har några hälsoproblem kan du ta 2 kapslar dagligen i 10 dagar för att förebygga sjukdomar.
För att förhindra för tidigt åldrande av ett organ efter 35 år bör du gå en månadskurs (60 lock) två gånger om året.
Vid någon sjukdom eller patologi oavsett ålder måste varaktigheten vara mer än en månad. Det kan kräva att en kurs förlängs i tre månader.
Det rekommenderas att upprepa dessa kurser 2-3 gånger om året.
Vid en allvarlig och långvarig sjukdom är det lämpligt att öka dosen 2-5 gånger.
Varför finns det inga liknande peptidkomplex från andra företag?
Först och främst är processen för att extrahera peptider patenterad. För det andra började forskare arbeta med denna klass av medicinska ämnen för 40 år sedan på militärens begäran, därför hade de tillgång till alla nödvändiga medel. Det fanns en 30-årig studie på råttor, en studie på apor och kliniska prövningar. Numera kan bara några få undersökningar finansieras så bra att de genomförs i samma stora skala.
Vad är Epitalon?
Det är det viktigaste genombrottet i historien om medicin och anti-aging vård. Det är så kraftfullt att det förändrar människors liv på ett sätt som ingen kunde uppnå tidigare, redan från de första dagarna av att ta det.
Och du kan inte hitta den någon annanstans, eftersom den inte var tillgänglig för enskilda köpare förrän idag.
Den fantastiska kraften i detta genombrott ligger i en genetisk struktur som kallas telomererna. Det är elementen som styr åldrandet av våra celler.
Vad är telomererna? De är de skyddande ändarna på våra DNA-strängar:
Det är känt att telomerer skyddar ditt DNA och att när de blir för korta kan cellerna inte multiplicera mer.
Telomerer betraktas som vår biologiska klocka, och varje gång våra celler delar sig och DNA replikerar sig själv blir telomererna kortare och kortare tills cellerna slutar dela sig och dör, och i slutändan kan hela kroppen regenerera sig själv och den dör också.
Denna process sker långsamt och det kallas åldrande.
Lyckligtvis hittade vetenskapen en molekyl som aktiverar regenereringen av telomererna, förlänger dem igen, låter dina celler kopiera sig alltid och om igen, återuppbygga din kropp på nytt, reparerar ditt skadade DNA och rekonstruerar dina organ till sin ursprungliga design.
År 1999 var Elisabeth Blackburn nobelpristagare för att upptäcka telomeraktivatorenzymet som heter telomeras. Telomeras bygger om slutet på telomererna till sin ursprungliga längd efter varje celldelning, vilket stoppar den biologiska dödsklockan.
Men telomeras genereras mindre och mindre i cellerna, med åren, och det är därför telomerer inte återställs och blir kortare och kortare.
Det jag presenterar för dig idag är upptäckten av en peptid som kommer att återaktivera produktionen av telomeras i cellerna, vilket möjliggör reparation av telomererna och resulterar i föryngring av kroppen, ända ner till den genetiska cellulära nivån.